Instagram

La Torre dels Til·lers

…és una esplèndida torre d’estil modernista. Situada en una excel·lent ubicació, al bell mig de la baixa Garrotxa, a la Vall d’Hostoles, està rodejada d’una gran i bellíssima zona de boscos que la fan centre d’un magnífic paratge.

La finca es distingeix pels seus jardins plens d’arbres centenaris i per la torre de l’edificació que dóna nom al restaurant.

Totes les celebracions que organitzem tenen un estil propi que les caracteritza. Fem que cada banquet, amb l’ajuda d’un ampli equip de col·laboradors i prestigiosos professionals, tingui vida pròpia, garantint el màxim nivell de tot allò que el client ens demana.

Aquest, disposa d’un saló, idoni per a celebracions nombroses, amb una capacitat de fins a quatre-cents persones. La qualitat de la nostra cuina mediterrània i autòctona, així com el nostre millor servei, garanteixen l’èxit de les més altes expectatives dels nostres clients.

Restaurant exclusiu. Obert per encàrrecs: grups, banquets…

Història
Membres de

 

Instagram Segueix-nos a Instagram...
Restaurant, banquets, convencions, banquets a domicili i lloguer de salo per a banquets i bodes... a la comarca de la Garrotxa. Girona/Barcelona
Ctra. C-63, km 54 17172 LES PLANES D’HOSTOLES · Girona Tel. 972 448 010 / 606 805 220 Fax 972 448 010 info@torretil-lers.com
iglésiesassociats